Tidligere elever

Portrettbilde Rune Kvalvik

Rune Kvalvik

«Utdanningen på NYD ser jeg tilbake på som en intensiv, men veldig innholdsrik. Kursenes innhold foreberedte meg godt på hva jeg møtte i industrien. Skolen oppdaterer jevnlig utstyr og fagpersonell til dagens standard både offshore og inshore. Jeg vil anbefale NYD for de som vurderer å ha dykking som yrke.»

Uteksaminert i 2004 og 2007

Portrettbilde Jarl Ove Sandøy

Jarl Olav Sandøy

«Jeg hadde et fantastisk semester hos NYD med mange interessante dykk. Vi fikk prøvd forskjellig utstyr, og det var god teoriundervisning. Det var et veldig godt miljø på skolen både med lærere/instruktører og elever. Vi følte oss godt tatt vare på de månedene vi var der, og jeg sitter igjen med mange gode minner.»

Uteksaminert i 2009

Portrettbilde Johan Aronsson

Johan Aronsson

«Ledelsen og instruktørene på NYD har et stort engasjement og positiv innstilling til skolen og bransjen. At de hele tiden oppdaterer studiemateriell og dykkerutstyr gjør at skolen fremstår veldig profesjonelt.»

Uteksaminert i 2010 og 2013

Portrettbilde Kjetil Nygaard

Kjetil Nygaard

«Etter å ha jobbet flere år ute i bransjen var det morsomt å komme tilbake til NYD å se hvor mye skolen har utviklet seg. Både utstyr og anlegg er moderne og av høy kvalitet, og det er morsomt å være en del av en organisasjon som hele tiden er opptatt av utvikling og forbedring.»

Uteksaminert i 2003